Poznati su rezultati natječaja za smještaj studenata u Studentski dom Karlovac za akademsku godinu 2021 /2022.
Pravo na smještaj u Studentskom domu Karlovac ostvario je ukupno 141 student.
Pravo na subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Karlovcu ostvarila su ukupno 2 studenta.

Studentski centar Karlovac, na temelju Konačne rang liste za smještaj u Studentskom domu u ak.god 2021/2022, omogućuje studentima rezervaciju sobe na e-mail adresu prijava@scka.hr . Uz rezervaciju sobe studenti mogu odabrati i sustanara (cimera/cimericu). Studenti nisu obavezni rezervirati mjesto, jer pravo na useljenje mogu ostvariti do 10. listopada 2021. godine useljenjem u slobodne ne rezervirane sobe. Prilikom slaganja rasporeda po sobama prvenstveno će se gledati rangiranje prema ostvarenim bodovima na natječaju.

Svi studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u domu (i brucoši i stariji studenti) obavezno trebaju prilikom rezervacije soba upisati i planirani datum useljenja u studentski dom. Podsjećamo studente da svi koji usele u dom do 15 - og dana u mjesecu plaćaju puni iznos mjesečne stanarine, a od 16 - og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine.

Pravilnik o domskom redu možete pogledati ovdje.

Molimo studente da prilikom useljenja obavezno predoče osobnu iskaznicu i potvrdu liječnika opće prakse da nemaju nikakvih kontraindikacija za smještaj u studentski dom.

Stariji studenti u dom mogu useliti od 13. rujna, a brucoši od 01. listopada 2021. godine.
Za studente koji ne usele do 10. listopada 2021. g, a o razlozima ne obavijeste upravu doma, smatrat će se da su odustali od smještaja u dom i na njihovo mjesto smjestit ćemo studenta prvog po broju bodova.