U studentskom servisu u Karlovcu, kao i u podružnicama u Zagrebu i Jastrebarskom, rade ljubazni djelatnici koji korektno i pozorno pristupaju svakoj osobi.

Članovi Student servisa mogu biti maturanti i redovni ili izvanredni studenti. Maturanti imaju to pravo isključivo nakon što završe četverogodišnju srednju školu i maturiraju te su u postupku upisa na fakultet što dokazuju ispisom podataka sa stranice „Postani student”. Studenti imaju pravo ukoliko nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva.

Za zaštitu prava izvođača radova imamo stalno angažiranog odvjetnika. Poštujući zakon i procedure trudimo se maksimalno izlaziti u susret i izvođačima i naručiteljima posla. Studentima/maturantima nudimo uslugu online izdavanja ugovora, dok poslodavcima nudimo uslugu dostave e-računa, tako štedimo vrijeme jednima i drugima te ujedno olakšavamo i ubrzavamo proces isplate studenata.

Svim našim članovima omogućujemo konkuriranje na sredstva koja prikupimo iz naknade posredniku u iznosu 0,5% neto iznosa naknade izvođaču - u svrhu financiranja kulturnih, športskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti.

Student servis ima jako dobro razgranatu mrežu naručitelja posla kako u Karlovačkoj županiji tako i u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji i brojnim drugima, a posebice u područjima uz more.