Obavijest studentima o useljenju u Studentski dom Karlovac

Poštovani studenti,
Pred samim smo početkom nove akademske godine koja započinje u posebnim okolnostima. Uza sve prepreke i izazove koje ćemo zajedno svladavati, izuzetno se radujemo Vašem povratku u studentski dom, a posebno pozdravljamo nove stanare i „brucoše“.

Pred Vama su neke smjernice koje se odnose na useljenje u dom i nadamo se da ćete ih slijediti i poštovati:

 • Useljenja su svaki dan u vremenu od 08-20 sati
 • U skladu s najavljenim planiranim datumom useljenja prilikom rezervacije soba, dužni ste u utvrđeno vrijeme prijaviti se na recepciju doma gdje će Vam biti izmjerena temperatura.
   
 • Studenti s temperaturom većom od 37,2 ℃ neće moći useliti u dom.
   
 • Prije ulaska u objekt obvezna je dezinfekcija ruku i obuće na postavljenim uređajima i otiračima.
 • U studentski dom mogu ući samo studenti stanari, ne i roditelji i pratnja. Molimo Vas da budete odgovorni i da poštujete zabranu ulaska osoba koje nisu korisnici smještaja Studentskog centra Karlovac.
 • Pri useljenju svi korisnici smještaja dužni su održavati minimalan fizički razmak i nositi zaštitnu masku, a na recepciji istovremeno može boraviti samo dva studenta, a ostali se zamoljavaju da pričekaju ispred studentskog doma.
 • Na recepciji doma potrebno je potpisati  Izjavu o zdravstvenom stanju.
 • Student koji na useljenje ne donese sve potrebne dokumente (osobna iskaznica i potvrda liječnika da nema kontraindikacija za smještaj) ne može useliti u dom.
 • Molimo Vas da prilikom dolaska ponesete minimum potrebnih stvari kako bi se, u slučaju potrebe zbog epidemiološke situacije, preseljenje ili iseljenje moglo što brže i učinkovitije obaviti.
 • U objektu studentskog doma obavezno je držanje propisane distance u zajedničkim prostorijama između studenata međusobno te u odnosu na radnike Centra, a posjete studentima su zabranjene do daljnjega. U prostorima studentskog doma stavljene su upute i poruke koje podsjećaju studente na njihovu primjenu.

Sukladno Uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja samoizolacija i karantena za studente nisu dozvoljene u studentskim domovima.

Molimo Vas da redovito pratite i pridržavate se svih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i uputa Veleučilišta u Karlovcu, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Studentskog centra Karlovac.

Ukoliko se zbog prevelikog broja najavljenih useljenja na isti dan, zbog pridržavanja epidemioloških mjera, useljenja neće moći obaviti, biti ćete obaviješteni o novom terminu useljenja.

Raspored studenata po sobama pogledajte ovdje.