Potpisan ugovor između SC-a & HZSN-a

Višegodišnja suradnja Studentskog centra Karlovac i HZSN-a ovime je dosegla višu razinu.

U prostorijama Studentskog centra Karlovac održana je konferencija za medije na kojoj je ravnatelj Centra Željko Šančić predstavio aktualnosti u provedbi novog Zakona o obavljanju studentskih poslova. Potom su predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara Jura Ozmec i ravnatelj Centra Željko Šančić potpisali i ugovor o sponzorstvu između Studentskog centra Karlovac i krovne sportske novinarske udruge u Hrvatskoj.

Godišnji ugovor je dio višegodišnje suradnje ove dvije institucije sa željom da Studentski centar i Hrvatski zbor sportskih novinara još više približe mladima od kojih je velika većina, ne samo sportskih novinara već i sportaša, koji će odsad i preko HZSN-ovog portala www.hzsn.hr moći imati uvid u rad i pogodnosti koje pruža Studentski centar Karlovac sa svojim podružnicama u Zagrebu i Jastrebarskom.

- Na obostrano zadovoljstvo ovime je naša višegodišnja suradnja dosegla višu razinu od koje će, vjerujem, više koristi i boljitak imati studenti, maturanti i sportaši koji su velikim dijelom i korisnici usluga Studentskog centra, te našim članovima. Informacije o radu Studentskog centra i servisa biti će odsad dostupne i putem našeg web portala i newslettera – rekao je predsjednik HZSN-a Jura Ozmec.

- Studentski centar Karlovac posluje pozitivno od svog osnutka sve do danas. Nikad nismo bili u blokadi ili u negativnom poslovanju. Sve svoje financijske obveze za poreze, doprinose i druga javna davanja ispunjavamo uredno. Poštujući zakon i procedure trudimo se maksimalno izlaziti u susret i izvođačima i naručiteljima posla. Vjerujem da je ova suradnja poticaj i za promociju rada Studentskog centra, sportaša, studenata i članova HZSN-a – rekao je između ostaloga ravnatelj Studentskog centra Željko Šančić.