Studentski Centar Karlovac

Natječaj za smještaj 2019./2020. - JESENSKI ROK

13.09.2019 | 23:59

Studentski centar Karlovac raspisao je jesenski Natječaj za primanje redovitih studenata u Studentski dom Karlovac te za subvencioniranje smještaja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Karlovcu u akademskoj godini 2019./2020.

Studenti se natječu za preostalih 16 mjesta u Studentskom domu te 37 subvencije za smještaj kod privatnih stanodavaca.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti koji redovito pohađaju preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij na Veleučilištu u Karlovcu te su:

- državljani Republike Hrvatske;

- državljani zemlje članice Europske unije s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj;

- osoba sukladno Zakonu o međunarodnoj i privremenoj zaštiti,

a koji nemaju zasnovan radni odnos i/ili ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja i/ili poljoprivrede i šumarstva te kandidati koji upisuju redoviti studij u jesenskom roku.

Rok za prijavu na natječaj je 13. rujan 2019. godine. Prijave na natječaj dostavljaju se isključivo poštom, uz uvjet da je prijava s propisanom dokumentacijom upućena poštom preporučeno ili predana ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga. Dan predaje pošti, odnosno ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga smatra se danom predaje Studentskom centru Karlovac.

Skrećemo pozornost studentima da dokumenti koji su uvjet za prijavu na natječaj moraju biti ispravno popunjeni i potpisani od strane studenta i/ili ovlaštene osobe. Nekompletna dokumentacija i dokumentacija poslana izvan natječajnog roka neće biti razmatrana.

Studenti koji nisu ostvarili pravo na smještaj zbog nepotpune dokumentacije, obavezno ispunjavaju obrazac "A" i šalju samo onu dokumentaciju koja je nedostajala!

Ukoliko je došlo do promjene u ostvarenom broju ects bodova, dužni ste dostaviti i obrazac "B" ovjeren od strane Veleučilišta u Karlovcu!

Rezultati natječaja biti će objavljeni najkasnije do 25. rujna 2019. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra te na internet stranici Studentskog centra.

DOKUMENTACIJA ZA NATJEČAJ 2019./2020. - JESENSKI ROK

 

Obavezno popuniti i poslati obrazac "A" klikom na slijedeću poveznicu:

https://prijava.scka.hr

Obrazac je potrebno ispisati, potpisati i poslati poštom s ostalom dokumentacijom.


Studentski dom Karlovac od 1. srpnja do 1. listopada postaje Hostel Bedem.

Electus DGS d.o.o. (Borongaj)
15.11.2019 | 09:07

SMART FLEX d.o.o. (Zagreb)
15.11.2019 | 08:19

Mikra d.o.o. (Duga Resa)
14.11.2019 | 08:56

Dives service d.o.o. (Zagreb)
13.11.2019 | 14:16

Korisni linkovi

  • carnet logo
  • srce logo
  • vuka logo
  • Studomat